Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: 2013 CC Boot remote opening and closing problem

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Ok so, use keyfob to open the boot, close the boot you hear a locking sound and the lights flash but the boot is still unlocked.

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Ok figured this out, when you close the boot and hear if lock there is a delay before it actually locks probably in case you lock your keys in the boot, wait at least 30 seconds it will be locked after all.

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Weston Super Mare
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Odyssey View Post
    Ok figured this out, when you close the boot and hear if lock there is a delay before it actually locks probably in case you lock your keys in the boot, wait at least 30 seconds it will be locked after all.
    Thanks Odyssey, my Boot acts exactly as you describe except that after the 20 to 30 seconds or so, there is the sound of the lock closing but it doesn't and if I attempt to open the Boot, it does open and the alarm goes off.... This is my problem! Everything sounds to be working but the physical lock doesn't function.
    2013 CC GT BMT 2.0 TDI-CR 140PS, DSG

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •