Results 1 to 4 of 4

Thread: Camera Problem in Tiguan

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    1
    Post Thanks / Like

    Camera Problem in Tiguan

    Hi, I have Tiguan 2010 with built in camera from the manufacturer, I am facing an issue when I put reverse, the camera opens for about 2 seconds and shut down, also the park assist and sensors are not responding, sometimes i get the attached error on screen.
    Any ideas about the reason?! Thank you my friends
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	IMG_20170701_130221.jpg 
Views:	17 
Size:	270.8 KB 
ID:	5674  

  2. #2
    Administrator Keithuk's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Stoke on Trent
    Posts
    10,459
    Post Thanks / Like
    You need to get your motor scanned (preferably with VAG-COM\VCDS) for any error codes logged in the ecu and post them, that will save a lot of guessing.

    Post moved to correct section.
    2010 Golf GTD (170) CBBB, 5 Door, Shadow Blue (P6/D5Q), Transmission Code: KXZ, Flat Tyre Indicator, Basic Protection Pack + VCDS.


  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Coventry
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    I have the same problem,except my camera does not come on sometimes, fault code 0010. Can anyone tell me what it means.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Coventry
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Sorry I did not say 2008 tiguan 2 lte diesel with 4 motion
    Alfaz

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •