Crasher
Reaction score
17

Profile posts Latest activity Postings About

  • Hi crasher I'm wondering if you can remember back about the convo we had about the rusty chassis on the touran have?? I'm about to start to undertake the work for it but I'm looking to see if you can give me some in depth advice and if possible lists of bit I'll need to get?
    Hi Crasher, regarding my dual mass flywheel/clutch issue, my reg is WR58 BYP, I'm pretty sure it's the 1.9PD engine (not 2.0 so I think my original post was in error). Seems a very intermittent thing, 4 times out of 5 it starts fine, every now and again I get a loud irregular startup which sometimes leads to a stall....
    Something I did wonder, I think my glow plugs flagged up when it was plugged nto a diagnostic some time ago and I haven't had these replaced yet. Could that be the cause (rather than anything clutch/flywheel related)?
    This might be the place to message?

    Reg is KU02UVH. Standard GT Tdi 130PD no modding or anything.

    Honestly don’t go to too much trouble though, it is booked in for Tuesday for my guy to look at I just thought I’d try n save a few quid and learn something!

    Cheers
    Hi, thanks for your post. My registration is YK58 WWL - if you need any additional information just let me know 👍
    Thank you so much for your response to my question - I'm really grateful. Have a lovely Easter break.
    Hi crasher, I have a problem with my scirocco and see that you have alot of knowledge about Everything vw, can I pick your brain?
    Hi. It’s K555CKB. I spoke to VW and they said that it never had sat nav in the first place?? The code on the screen when you press the set up button ends in an L. If it were B or C it would be straight forward
    Hi there I have a 2004 vw caddy 2.0sdi and my gearbox is nackered it's lost 5th gear and now 3rd on its way. My reg is fe54fhb
    Could you advise what other gearboxes are compatable as been told a 6 speed touran box will fit but dunno which 1. Any help would b much appricated
    Many thanks for replying and for the information.
    I had driven the car back from work around 15 miles before plugging it in at the garage I use to work at. Used a snap on solus, not sure how much it can interrogate although it did ask for all the body/engine info, which I must admit I did guess due to time.
    Sent the cluster away on Thursday to autotronics, hopefully have a progress report tomorrow.
    Main concern is that it's an underlying issue and not the cluster.
    Kind Regards
    Hi Crasher,

    Sorry to bother you and messaging you out of the blue, after searching many topics on this forum and reading many of your posts, it seems you are the guru when it comes to vw's.. I have a golf mk5 1.9 tdi which had stood for around 6 months.. fitted a new battery to get it going and the instrument cluster starting playing up, the backlight starting going through a dimming cycle and an 'error' appeared and then completely shut off, no dials, LCD or anything. Car starts, drives and everything else works including exterior lights, radio, dimmer control ect. No lights or dials when key on then works for that few seconds when starting, then once started goes off again. Have checked interior fuse 6 and under bonnet fuse 17 and all okay. Have read codes and get a 0003 - control module malfunction.
    Have now removed the dash and sent away for repair. Do you think this will solve the issue? Or do you have any tips?

    Any help is greatly appreciated.

    Many thanks

    Michael
    Sir i own a skoda fabia but the engine spoil so i fix golf engine fsi1.6 but my problem is the coolant hose connection.
    Where does the oulet hose and inlet hose connect?
    The EGR hose connection too ?
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top