Results 1 to 5 of 5

Thread: BT Mail

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Manchester
    Posts
    191
    Post Thanks / Like

    BT Mail

    Dear All
    Not sure if this is the right place for this but here goes..

    BT have just rolled out the new " improved " mail and it's nothing but trouble , lots of people on the BT Cummunity Forum are chatting/complaining about it , one of my gripes that my notification of new threads link now doesn't work ( is that a hyper-link ? ) ?

    Affecting anyone else ?

    Is there a fix from my side ?

    Thanks

    John

    P.S. had to google VW Forum UK to get this far...
    2005 Polo 9N3 1.4S 16v, Petrol, BKY engine, GRZ gearbox, 5 Speed

  2. #2
    Administrator Keithuk's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Stoke on Trent
    Posts
    14,323
    Post Thanks / Like
    BT is my ISP I haven't seen any emails from them. If you hold your mouse over the link it will show the site. Is it genuine BT or spam? Block it as spam.

    Post moved to general.
    2010 Golf GTD (170) CBBB, 5 Door, Shadow Blue (P6/D5Q), Transmission Code: KXZ, Flat Tyre Indicator, Basic Protection Pack + VCDS.


  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Manchester
    Posts
    191
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Keithuk View Post
    BT is my ISP I haven't seen any emails from them. If you hold your mouse over the link it will show the site. Is it genuine BT or spam? Block it as spam.

    Post moved to general.
    Keith
    You're in for a treat if you don't yet have the " new improved " BT Mail , the title line is highlighted in blue,clicking on this locked BT mail up,had to refresh ,

    Clicking at
    This thread is located at:

    https://www.volkswagenforum.co.uk/sh...2&goto=newpost ,

    which used to be highlighted and now isn't gives no response at all...

    Hovering the tool-tip over the "sender" used to give the actual email the message originated from,now nothing..

    It is genuine BT , have spent hours on the BT community Forum ( with plenty of others ) trying to get the matter sorted.

    John

    P.S. Sorry for the different fonts, do know how this happened...
    2005 Polo 9N3 1.4S 16v, Petrol, BKY engine, GRZ gearbox, 5 Speed

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Manchester
    Posts
    191
    Post Thanks / Like
    BUT

    Just seen the above post and

    https://www.volkswagenforum.co.uk/sh...2&goto=newpost ,

    is in blue and clicking on this takes me here??????

    BT is going crazy..

    John
    2005 Polo 9N3 1.4S 16v, Petrol, BKY engine, GRZ gearbox, 5 Speed

  5. #5
    Administrator Keithuk's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Stoke on Trent
    Posts
    14,323
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by John.P.Clegg View Post
    Keith

    P.S. Sorry for the different fonts, do know how this happened...
    Loads of member use the stupid fonts and colours I have to edit them all. There is nothing wrong with the standard font/size.
    2010 Golf GTD (170) CBBB, 5 Door, Shadow Blue (P6/D5Q), Transmission Code: KXZ, Flat Tyre Indicator, Basic Protection Pack + VCDS.


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •