Results 1 to 3 of 3

Thread: fog light not working

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2018
    Location
    Leicester
    Posts
    6
    Post Thanks / Like

    fog light not working

    Hi all i have changed the rear bumper and boot on my vw golf 3.5 cabriolet since doing this when putting rear fog light on it blows the fuse, put a bigger fuse in and now when putting rear fog light on everything dims and the cable going from boot to passenger rear light starts smoking just thinking whether i have connected a wire up wrong anyone had this issue thanks
    2000 Golf Cabriolet 2.0 AWG, Petrol

  2. #2
    Administrator Keithuk's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Stoke on Trent
    Posts
    15,927
    Post Thanks / Like
    You need to find why this fuse is blowing?

    Do you have a fuse and relay layout? PDF files

    Recheck all wiring and connectors.
    2010 Golf GTD (170) CBBB, 5 Door, Shadow Blue (P6/D5Q), Transmission Code: KXZ, Flat Tyre Indicator, Basic Protection Pack + VCDS.


  3. #3
    Administrator Crasher's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Nottingham, England
    Posts
    23,977
    Post Thanks / Like
    Electrics class rule number 1, if a correct amperage fuse blows the most stupid thing you can do is fit a larger one...

    Check you have not trapped a wire when reciting the bumper.
    "I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it"

    Evelyn Beatrice Hall (28 September 1868 13 April 1956)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •