Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: GT TDI lack of power

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2020
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Are the throttle flaps on eBay ok

  2. #12
    Administrator Crasher's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Nottingham, England
    Posts
    23,003
    Post Thanks / Like
    I only use Pierburg as they are reliable as I cannot afford people coming back with failures 18 months later expecting warranty plus if one should fail to prevent a runaway, I would have oil on my hands...
    "I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it"

    Evelyn Beatrice Hall (28 September 1868 13 April 1956)

  3. #13
    Administrator Keithuk's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Stoke on Trent
    Posts
    15,157
    Post Thanks / Like
    VAG Error Code: 17057/4986/5415/001651
    EOBD II Error Code: P0673

    Fault Location:
    Glow Plug Cylinder 3 (Q12) Circuit - Electrical Malfunction/Electrical Fault

    Possible Cause:
    Malfunction Indicator Lamp (MIL)(K83) active.
    No Pre-Glow Period.
    Lack/Loss of Power.
    Poor Cold Starting.
    Engine hesitation.

    Glow Plug Wiring/Connector(s) faulty.
    Glow Plug Relay (J52).
    Glow Plug Control Module (GPCM) (J179).
    Glow Plug faulty.
    Engine Control Module (ECM).

    Possible Solutions:
    Check/Replace all faulty Wiring/Connector(s).
    Read Measuring Value Blocks (MVB).
    Check Glow Plug.

    Special Notes:
    See TDIClub Glow Plug 101

    When is the code detected?:
    The Engine Control Module (ECM) has detected a fault in the cylinder #3 glow plug circuit.

    As taken from my new EOBD II Fault Codes Software
    2010 Golf GTD (170) CBBB, 5 Door, Shadow Blue (P6/D5Q), Transmission Code: KXZ, Flat Tyre Indicator, Basic Protection Pack + VCDS.


  4. #14
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2020
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    On the verge of breaking this thing as I'm throwing too much money at it😠
    Car is still constantly stuttering on boost, ran it with maf, vac pipes for egr system removed and still doing it.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •